Teknikker – kopi

“Værktøjskassen”

Vores primære redskab er hænderne!

De kan aldrig erstattes af maskiner.

Wedderkoppstyle.dk’s filosofi bygger på skånsomme og non-invasive, men effektive behandlinger og teknikker.

Vi udvælger nøje leverandører og produkter ud fra deres respekt for hud og sundhed.

Derudover lægger vi stor vægt på, at vores leverandører har fokus på at begrænse påvirkning af miljø og naturen.

dermaSEMITA+ LYSBEHANDLING 

LED (Light Emitting Diodes) lysbehandling er en effektiv behandlingsmetode som energiforsyner og stimulerer hudens celleproduktion. 

 • Stimuler kollagen produktion og elastin fibre 
 • Styrker af lymfe- og blodcirkulationen 
 • Modvirker acne og virker Anti-inflamatorisk 
 • Seks forskellige behandlinger, med ét apparat 
 • Der er ingen helingstid efter behandlingen 
 • Giver synligt resultat efter få behandlinger.

dermaSEMITA+ kan levere lys i specifikke bølgelængder, der hver arbejder i forskellige dybder af huden og påvirker dermed forskellige celler og processer. 


HydroCare 2.0 – fra tyske dermaceutical

Vores avancerede og moderne behandling med Aqua Balance teknologi kombinerer effektivitet fra traditionel diamant microdermabrasion med moderne HYDROcare og DERMApressure teknologi. Behandlingen skræddersyes til den enkelte kunde og der kan vælges 3 forskellige grader af AQUABRASION rens og peeling.

Behandlingen inkluderer avancerede og målrettede rense- og plejeprodukter baseret på POWER serums med bl.a. højaktive Hyaluronbaserede ingredienser.

Behandlingerne indeholder 

 • CLEAN (dybderens)
 • PEEL (peeling)
 • REMOVE (afrensning og balance)
 • REFRESH (opfriskning og næring)
 • OXYSPRAY (aktive power serums)
 • DERMAPRESSURE (OXYGEN trykluftmassage)

GLOW YOUR SKIN

Som de eneste i Danmark kan vi tilbyde den avancerede HydroCare Aquabrasion behandling fra vores tyske leverandør. Behandlingerne kan med fordel anvendes til solbeskadiget hud, pigmentforandringer eller til at tage kampen op mod uren hud. Herudover er behandlingerne en effektiv indsats i anti-age kampen så din hud får sin glød og glans tilbage.

Med vores ZIIP Beauty tool kommer din hud “i stødet”.

Den benytter nanostrøm og mikrostrøm for intens lifting og strukturering af huden.

ZIIP indeholder celle-stimulerende kræfter fra svage men effektive elektriske strømme. Heriblandt nanostrøm som efterligner kroppens egne impulser, for at kickstarte cellerne og optimere deres effektivitet.

ZIIP kontrolleres af software som behandleren kan bruge til at skræddersy en behandling alt efter hvilke resultater der ønskes. Lige fra de første tegn på rynker, til behandling af acne eller manglende elasticitet.

Den hudvenlige “elektriske cocktail” øger cellernes energi og genoplader cellernes “batterier” for at booste ATP niveauet som arbejder for at stimulere elastin, collagen og fugt-bevarende glykosaminoglykaner.

Det er en ‘work out’ for dine celler, væv og ansigtsmuskler. Det er den perfekte måde at forsinke og vende tegn på aldring samt opstramning, løft og udjævning af huden. Den hjælper med at fjerne linjer, hævelse, og kan endda modvirke acne og reducere arvæv.

Fik vi sagt at Jennifer Aniston og mange andre har den i kosmetikpungen?

https://www.vogue.co.uk/beauty/article/jennifer-aniston-beauty-fitness-routine   


OSMOSIS RevitaPEN Pro – nano-needling

Din ansigtsbehandling tages til det næste niveau med dette ikke-invasive redskab der forbedrer produkt absorptionen for at skabe øjeblikkelige, synlige resultater uden nede tid. Unikke kugleformede spidser arbejder skånsomt  på huden for at gøre det muligt for de aktive ingredienser at blive mere effektivt brugt til ultimativ foryngelse.

Kan anvendes som en solo-behandling eller til at fremme andre behandlinger.

Kan anvendes til både ansigt og krop.

Nano-størrelse sfærer skaber optimale mikrokanaler der sikrer bedre produktpenetration.

 • Øger kollagen produktionen og cirkulationen
 • Øger cellefornyelsen
 • Øger fugtniveauet
 • Reducerer fremtræden af fine linjer, rynker og alderspletter
 • Forbedrer synligt hudens tekstur og mindsker ar

OSMOSIS Beauty EPIC Skin Tool er et patenteret redskab designet til at maksimere ydeevnen for din hudpleje ved at fremme dybere penetration af aktive ingredienser uden at gå på kompromis med hudens sundhed.

•    Håndtag med 360-graders, vinklede ruller med hundredvis af mini-pyramider, der trænger lige ud over lipidbarrieren.
•    Op til 30% bedre penetration af produkternes aktive ingredienser .
•    Øger cirkulationen, opstrammer og revitaliserer huden.
•    Kan anvendes overalt i ansigtet, på halsen eller kroppen,på de fleste hudtyper ( vi anbefaler ikke at anvende EPIC Skin Tool ved akne, rosacea eller dermatitis)
•    Understøtter varige resultater derhjemme mellem professionelle behandlinger ved at forbedre enhver hudplejerutine for hurtigere og mere avancerede resultater.


Sig goddag til en ultraklar hud. DERMAPORE renser din hud i dybden, fjerner tilstoppede porer og afhjælper overbelastning. Den kanaliserer kraften fra ultralydsteknologien og arbejder dybt ind i huden for at skylle snavs, olie og urenheder ud.

Desuden forbereder den også din hud til at øge absorptionen af dine foretrukne hudplejeprodukter, hvilket betyder, at du vil få endnu flere fordele af dem. 

Det kaldes sonoforese.

 • Fjerner snavs, olie og hudorme ved hjælp af ultralydsteknologi
 • Øger absorptionen af hudplejeprodukter
 • Afslører øjeblikkeligt en sundere teint
 • Giver en behandling i spa-kvalitet
 • Skånsom, smertefri og sikker for selv personer med følsom hud

GUA SHA massage teknik og face rollers 

Skønheds hemmeligheder, der dateres tilbage til gammel kinesisk medicin!

Rose Quartz Roller og Gua Sha massage teknikker er effektive redskaber der synligt toner huden, samtidig med at de hjælper med at glatte udseendet af fine linjer og rynker ved at bringe nyt blod til overfladen og fremme lymfe drænage.

Facial Roller Fordele

•    Reducerer forekomsten af hævelse gennem lymfedræning.
•    Øger blodcirkulationen og stimulerer iltning dybt inde i hudlagene.
•    Hjælper med at frigive indkapslede toksiner, stimulerer kollagen produktionen og hjælper med at reducere udseendet af mørke rande under øjnene.
•    Den afkølende krystal beroliger huden og forstærker produktindtrængning.

Gua Sha Fordele:

•    “Skrabning” af den glatte Gua Sha på smurt hud lindrer smerter og spændinger ved at øge mikrocirkulationen.
•    Den øgede cirkulation hjælper med at lindre kroniske smerter, såsom gigt og fibromyalgi.
•    Brug af en Gua Sha massage frigiver også toksiner, da det stimulerer og forstærker hudens naturlige helbredende evne.Japansk Lifting er ikke blot en almindelig ansigtsbehandling. Det er meget mere!

Denne skønne behandlingsteknik kombinerer en japansk behandlingsmetode med ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Med alderen nedsættes produktionen af kollagen hvilket betyder at huden mister sin elasticitet.

Japansk lifting afhjælper ansigtets ydre tegn på aldring ved at minimere de mimiske linier, poser under øjnene, afslapper spændte muskler, stimulerer muskeltonus i ansigtet og tilfører huden en fantastisk glød.

Samtidig reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande. Japansk Lifting er 100 % naturligt og behandlingen udføres manuelt og henvender sig til dig der ikke ønsker at gøre brug af Botox, Restylane eller kirurgi mm. 

Wedderkoppstyle er uddannet ved Flow-ByBardino.

OSMOSIS Cool Skin Tools er designet til at afkøle, berolige og stimulere blodcirkulationen, for at lette inflammation, irritation og rødme.

 • Hjælper med at dæmpe betændelse, reducere hævelse og mindske porer
 • Beroliger irriteret hud og beroliger områder med solforbrændinger
 • Hjælper med at lette spændinger og hovedpine
 • Kan bruges som en enkeltstående behandling eller til at forbedre andre behandlinger
 • Kan bruges på ansigt, nakke og krop
 • Velegnet til alle hudtyper

Optimer din hudplejerutine ved at mindske porerne og minimere udseendet af fine linjer. Med Cool Skin Tool optages produktingredienser dybere ned i huden, og giver hurtigere og mere effektive resultater.

Ved hjælp af en effektiv legeringsteknologi og en kølende effekt i op til 30 minutter, kan dette redskab bruges sikkert hvor som helst på ansigt, nakke eller krop og på de fleste hudtyper. Brug den alene eller i forbindelse med målrettede serum og produkter til at forkæle huden og skabe en mere jævn, tonet overflade over tid.Yon-Ka Aventurine Krystal Stick er en fantastisk forbedring af din daglige hudplejerutine – og det lille ekstra step til at få den helt rigtige spafølelse derhjemme. Den anvendes til at massere, afslappe, opstramme og drænere ansigt, øjen- og læbeområde.

Aventurine er en del af quartz familien. Gennem historien har anvendelsen af denne sten udviklet sig:

Tibetanerne bar stenen for at bekæmpe nærsynethed og forbedre synet. De følte at stenen gjorde deres øjne klarere og dybere. Kelterne anså stenen som et symbol på spirituel visdom.

I det gamle Kina blev aventurine betragtet som en kejserlig sten, der viste social status. Den blev båret som en beskyttende talisman for at give vitalitet og sundhed. Blandt inkaerne blev stenen betragtet som middel til at tiltrække rigdomme og guld.

Aventurine betragtes som en sten med terapeutiske egenskaber. Den forhindrer og helbreder hudproblemer som akne, eksem. Den forbedrer heling og fremmer celle-generering og den er endog igennem tiden blevet anset for at kunne nedsætte feber, styrke det kardiovaskulære system og lindre lever-, øje- og hjerteproblemer.

Aventurine er også et symbol på viden og spiritualitet, harmoni og sindsro. Stenen fremmer indre sindsro, selvindsigt, selvtillid, beslutsomhed, kommunikation og kreativitet. Den bringer balance mellem Yin og Yang og mellem krop og sind.

YONKA sten sæt – til hot stone ansigtsbehandling

Basaltsten er en lavasten, der kan holde på varme i særdeles lang tid, og som er rig på jern og magnesium, hvilket gør den velegnet til massagebehandlinger. Basaltstenen opstår dybt i en vulkans indre, hvor den igennem flere tusinde år har fået alle sine naturlige egenskaber. Idet at vulkanen går i udbrud og lavaen kommer i kontakt med jordens kølige overflade, dannes stenen og kan udvindes.
Hot Stones kan holde på varmen i på til 45 minutter og har en afslappende effekt på ømme og trætte muskler, da de øger blodcirkulationen og dermed fjerner affaldsstoffer og mælkesyre.

Som en del af især de klassiske ansigtsbehandlinger kan der indgå højfrekvens. Højfrekvens elektroterapi er et vigtigt og klassisk skønheds instrument.
Gennem glassets elektroderør produceres højfrekvent strøm. Behandlingen:

 1. hjælper med at berolige nerverne
 2. reducerer rynker og strammer huden
 3. forbedrer pH-værdien i huden
 4. øger blodcirkulation og forbedrer stofskiftet.
 5. øger iltning af huden og kan hjælpe sår til at hele og begrænse porerne (antibakterielt)

Højfrekvensbehandlingen skaber liv og glød til din hud.

Den galvaniske behandling med jævnstrøm og konstant intensitet kan bruges til at:

 1. lette indtrængen og absorbering af kosmetiske produkter
 2. samt til dybde udrensende ansigtsbehandlinger.

Med ultralyd genoprettes hudceller, reduceres rynker, og lindres øm hud. Behandlingen kan:

 1. gøre væv mere bevægeligt
 2. forbedre aktivering af celler
 3. reducere hævelser af ansigtet
 4. reducere mørke områder
 5. forbedre absorption af hudplejeprodukter
 6. forbedring af mikrocirkulationen
 7. hæmme faciale åreknuder, forbedre tør hud og hudaldrings linjer
 8. udrense/detox.