Behandlinger

Makeup og stylecoaching

Wedderkoppstyle tilbyder dig forskellige sessioner, hvor du vil blive vejledt og få gode og brugbare råd til hvordan du kommer sikkert videre med din egen personlige stil. Jeg kan hjælpe dig med at undgå de mange ærgerlige fejlkøb og du får dit eget personlige style card som du kan bruge når du selv shopper fremover.

Style guide

Til dig der gerne vil have gode råd og vejledning inden du selv skal på en shoppe tur. Du vælger på forhånd et udvalg af det tøj samt accessories du gerne vil have feedback på. 

Jeg guider dig så du selv er klar til at gå ud og shoppe og undgå dyre fejlkøb.

Pris 1.500 kr. (inkl. Stylecard)

Garderobe tjek

Her gennemgår vi din garderobe så du får brugt det tøj du allerede har i klædeskabet på den bedst mulige måde. Derefter renser vi ud i din garderobe og så sammensætter vi forskellige kombinationer af dit tøj så du kan se nye muligheder ved at sætte det sammen på forskellige måder.

Jeg vil så lave dit personlige stylecard hvor du kan se hvad du evt. mangler i din garderobe samt komme med forslag til nye mærker og butikker.

Pris 2.000 kr. (inkl. Stylecard)

Shopping

Vi tager sammen på en shoppe tur.

Du får professionel vejledning i hvad der passer til netop din kropsform i forhold til både farver og snit, så du fremover kan undgå dyre fejlkøb.

Pris 1.800 kr.

Makeup

Vi kan skræddersy disse sessioner så de passer til netop dit behov – men som eksempel kan nævnes brudemakeup og hår til 2.500,- (inkl. prøve makeup).

Makeover

Her får du det hele – sessionen er skræddersyet til dig og du får frisør, lagt makeup samt professionel vejledning til din egen personlige stil hvor vi enten går sammen på shoppe tur eller hvor vi laver et garderobe tjek og finder det tøj der får det bedste frem i dig.

SPECIAL TILBUD – Garderobetjek + shoppetur for kun 3.000,- (inkl. feedback i form af skriftligt og personligt Stylecard)